Kristi Himmelfartsdag andakt

På Facebook (og YouTube), Torsdag fra kl.09

Kirken er fortsatt stengt for gudstjenester,

men det er fortsatt mulig å se gudstjenester og annet på våre digital kanaler :-)

Følg oss på Facebook og YouTube, søk opp Porsgrunn menighet

Torsdag er Kristi Himmelfartsdag og det blir det en andakt (ca. 19 minutter).

Andakt er i samarbeid mellom Porsgrunn og Eidanger menigheter.

Espen Holm (prest), Rune Doksrød (prest) og John Beech (orgel og flygel)

Andakten er tilgjengelig torsdag morgen, fra kl.09.

-på Facebook: sidene «Porsgrunn menighet»  Klikk her

-på Facebook: sidene «Eidanger sokn»  Klikk her

-på YouTube: Klikk her

Takkoffer i Koronatid

Når gudstjenester og andre samlinger er avlyst på grunn av korona-epidemien, mister menighetene og organisasjonene en del av sine inntekter. Mange ønsker å gi til gode formål i disse spesielle tidene. Samtidig har vi respekt for at noen ikke har så mye til overs når de er permittert og kanskje truet av arbeidsledighet.

Offer i dag går til Misjonsprosjektet vårt, sykehuset i Okhaldhunga, Nepal. De har utfordringer nå i kampen mot Koronapandemien, og har stort behov for økonomiske gaver. Vi som er heldige og bor i Norge, kan være med å støtte det flotte arbeidet som blir gjort nettopp ved det sykehuset.
Vi gir deg her en mulighet til å gi en gave til Misjonsprosjektet ved å bruke Vipps, nr 79776, eller til konto 2670.33.14456 (merkes: Offer til Misjonsprosjektet)