Fasteaksjon 2020

Årets fasteaksjon blir kun digital. Konfirmanter pleier årlig å samle inn penger ved å gå fra hus til hus. Dette er ikke mulig i år.

I 2019 ble det samlet inn 32.000.- ved Fasteaksjon, hjelp oss å toppe det beløpet i år!!

Uansett hvor spesielle dager vi opplever i Norge i dag, er vi heldige som har rent vann i springen, og kan vaske oss/drikke.

Vi kan være med å hjelpe andre som ikke har det godet vi har.

I dag lever 1 av 9 mennesker i verden uten tilgang til rent vann. Mange steder fører dette til at barn som Kila ikke kan gå på skole, fordi de må hente vann eller blir syke. Rent vann forandrer liv. For 200 kr kan du gi et menneske tilgang til rent vann resten av livet.

Vil du støtte Porsgrunn menighet sin innsamling til Fasteaksjonen, kan det gjøres på 2 måter:

1) Vipps til 79776 (Porsgrunn Sokn)  merkes med: "til Fasteaksjon"

2) Gi bidrag på Facebook (innsamling på Facebooksiden:  Porsgrunn Menighet)

Det kan selvfølgelig også gis gave til Kirkens Nødhjelps landsnummer for Fasteaksjon!

TAKK for alle gaver som blir gitt!