INFORMASJON -Kan jeg gå i kirken nå?

Kan jeg gå i kirken nå?

Informasjon fra Porsgrunn kirkelige fellesråd, gjelder alle kirkene i Porsgrunn- og Eidanger menighet

• Gudstjenester og annen aktivitet

Alle gudstjenester og arrangement er avlyst til over påske.

Vi vil likevel forsøke å finne andre, alternative løsninger til å nå ut med evangeliet. Følg oss på Facebook («Porsgrunn menighet» og «Eidanger menighet»)

• Begravelse/bisettelse

Seremonier blir gjennomført, med restriksjoner for hvor mange som kan delta. Det kan være maksimalt 20 personer tilstede (i tillegg til ansatte) Det gjelder her regler som ellers i samfunnet: hold minst en meter avstand til de rundt deg og det blir ikke håndhilsning.

• Dåp

Det er fullt mulig å gjennomføre dåp. Det blir en enkel seremoni med èn dåpsfamilie om gangen, og med begrenset antall deltakere. Det kan være maksimalt 20 personer tilstede (i tillegg til ansatte)

Vi tar kontakt med alle som har meldt barn til dåp, og finner en god løsning sammen.

Noen ønsker å gjennomføre dåpen, mens andre velger å utsette dåpen inntil videre.

• Bryllup

Vi ønsker i størst mulig grad å gjennomføre planlagte vigsler. Også her gjelder restriksjoner om antall gjester. Det kan være maksimalt 20 personer tilstede (i tillegg til ansatte)

• Konfirmasjon

Vårens konfirmasjoner blir utsatt til høsten. Det jobbes med nye datoer for konfirmasjon i alle kirkene. Alle konfirmanter har fått beskjed.

• Kirkekontoret

Kontoret er stengt. Men det er betjent og at det er fullt mulig å få kontakt med oss.

Ring 35 56 34 00

Mange ansatte jobber fra hjemmekontor og vil gjerne holder kontakt med alle som ønsker det pr telefon/mail. Se kontaktopplysninger til hver enkelt i hovedmenyen på nettsiden!

Mange, som kanskje trenger det mest, er ikke på nett. Si gjerne fra til oss dersom du vet det er noen som vil sette pris på at vi tar kontakt!

Link til Den norske kirke, sentralt:

Link til Agder og Telemark bispedømme: