Kvinnekveld torsdag 30. januar!

Velkommen ti len festkledd Brevik kirke torsdag 30. januar kl. 19.00!

Kvinnekvelden 2020 blir en flott, nær og lattermild kveld med mat, musikk og inspirerende innslag med tema "Drivkraft". Tove Lindtein fra Sandøya, nå bosatt på Heistad, er en entusiastisk strikker, og i desember ble det bokutgivelse til stor jubel fra både strikke- og moteverdenen. Les mer.

Lindteins bok: "Lindteinstrikk med stil" har mottatt mange lovprisninger etter den nylig ble sluppet i desember. For Lindtein selv ble strikkingen veien til en meningsfull hverdag - en mulighet til å skape egen glede. Tove vil dele av sine erfaringer og sine prosesser om hvordan finne sin drivkraft.

Kvelden blir eller full av gledelige øyeblikk, med god musikk og underholdning, utlodning av Lindteins bok til et par heldige vinnere, muligens en overraskelse eller to..?, og ikke minst fellesskap og hygge i Brevik kirke. I tillegg, med god mat fra Kirkens Bymisjon, og herlig pynt fra Festfabrikken i Brevik kan vi love en kveld du vil huske. Ta med deg ei venninne, og kom på Kvinnekvelden!

Åpent for alle kvinner. Ingen påmelding nødvendig. Entrè kr. 100, som betales ved ankomst (Vipps mulig).