Formiddagstreff 13.nov., og 11.des.

Velkommen til et hyggelig møtepunkt midt i uka! Årets siste formiddagstreff er onsdag 13. november på Stridsklev, og onsdag 11. desember på Eidanger menighetshus.        (Nb: Noter sted. Dette er en endring i lokasjon fra det som ble trykket i menighetsblad nummer 3.)

I november ønsker vi velkommen til flotte musikalske innslag av Cato Thingvald og "Grieg i ord og toner", og hyggelig gjentreff med tidligere prest i Brevik, Nils Kjell Bjelkemyr, som vil lede dagens samling og holde andakt. Dette er altså onsdag 13. nov. kl. 11-13  på Eidanger menighetshus! Hvis du trenger skyss til formiddagstreff, kontakt Ingunn Oxum på telefon 952 00 592.

Onsdag 11. desember kl. 11 inviterer vi til  førjulstreff på Eidanger menighetshus. Vi får da besøk av Marit Storaker som har skrevet en nydelig adventsbok, og får del i et par gode julefortellinger. I tillegg til hyggelig selskap og gode fortellinger, blir det som vanlig god mat, andakt, loddtrekning - og kanskje en liten overraskelse: Førjulsstemningen burde være garantert!

Generelt om Formiddagstreff:

En gang i måneden legger vi til rette for mye hygge, god underholdning og mat, andakt, loddtrekning - og ikke minst gode fellesskap i Eidanger sokn! Formiddagstreffene er gratis og åpne for alle (men husk penger til loddtrekningen:). Her vil du kjenne deg velkommen om du kjenner mange eller ingen. På formiddagstreff samles vi annenhver gang på Eidanger menighetshus eller i Stridsklev kirke - kl. 11.00 - 13.00. Har du spørsmål? Ønsker du å bidra? Kontakt diakon Hanne L. Salvesen på telefon: 41 28 91 97.

Velkommen :)