Lys Våken for alle som går i 6.klasse!

Østre Porsgrunn kirke 30.november - 1.desember.

Bli med å sove over i den nye kirken for første gang! Her kan du være sammen med gode venner, leke inne og ute i mørket, spise deilig taco, utforske kirken, lage adventslykt og kanskje varmluftsballong? Vet du at det finnes en egen Lys Våken-sang og dans også?  Den er morsom å lære.  Og vi skal lage gudstjeneste sammen.

Lys Våken starter lørdag kl. 17.00. Vi møtes i kirken. Der foregår mange av aktivitetene, og der skal vi også sove. Måltidene blir servert i kirkestua som ligger rett ved kirken.

På søndag spiser vi frokost før vi øver oss til gudstjenesten. Foreldre, søsken, beste-foreldre og faddere er spesielt velkommen til å være med på Lys Våkengudstjenesten som begynner kl. 11.00. Vi avslutter med boller, saft og kaffe.

Les hele invitasjonen.

Påmelding her.