Seksårsbok i Brevik

Velkommen til tacotreff med oppdagelsestur og gudstjeneste med utdeling av seksårsbok i Brevik kirke

Onsdag 13. november er det tacotreff i Brevik kirke kl 16.30 - 18.30. Tacotreffene er åpne for alle som har lyst til å komme. Denne onsdagen er 4- og 6-åringer spesielt invitert, og skal bli med på oppdagelsestur i kirka etter at vi har spist. Oppdagelsestur betyr at vi skal se etter steder og ting i kirka som du kanskje ikke har sett før. Vi skal synge, høre fortelling fra Bibelen og lage noe sammen.

Søndag 17.november kl 11.00 blir det høsttakkefest i kirka der vi deler ut "Min kirkebok 4" og "Min kirkebok 6".

Klikk her for å melde deg på oppdagelsestur og utdeling av seksårsbok

Her kan du laste ned invitasjonen til oppdagelsestur og utdeling av seksårsbok i Brevik

Har du spørsmål eller noe du vil snakke med oss om, kan du kontakte
Merete Magnushommen Andersen, diakoniarbeider: 41331734 eller ma969@kirken.no