VELKOMMEN TIL EN ANNERLEDES MUSIKKMESSE

På musikkmessa i Vestre Porsgrunn kirke 10 november kl. 19.00, får vi besøk av en duo som består av Lars Meen (saxofon) og Eirik Lindtner (elektrisk gitar). Begge går på utøvende rytmisk ved Universitetet i Agder.

I tillegg kommer Morten Eikli og skal fortelle om bistandsorganisasjonen Hope for Justice.

Lars Meen er født i 1998 i Porsgrunn. Han begynte å spille saxofon i 10 årsalderen. Etter musikklinja på Skien videregående og et år på Toneheim Folkehøgskole,begynte han på universitetet i Agder. Her går han sitt andre år på rytmisk utøvende bachelor. Lars spiller jazz i forskjellige settinger, i storband og i popband, og er for tiden også lærer.

Eirik Lindtner kommer fra Karmøy og er nærmest oppvokst på bedehuset på Avaldsnes. I dag studerer han til faglærer på UiA, og jobber for tiden med prosjekter som spenner mellom alt fra pop, indie, jazz og fri improvisasjon.

Morten Eikli er kommunikasjonsansvarlig i Hope for Justice. Hope for Justice er en internasjonal bistandsorganisasjon som jobber med å bekjempe moderne slaveri. De jobber med å forebygge utnyttelse, redde ofre, rehabilitere liv og reformere samfunn. Siden 2015 har Hope for Justice arbeidet med å hjelpe ofre for moderne slaveri i Norge, og de vil dele historier fra flere som har fått friheten sin tilbake.

Velkommen til en spennende og innholdsrik kveld!

Organist: Christian Aas

Klokker: inga- Lill Gabrielsen