Tilbud til voksne

KIRKESUPPE
i Brevik kirke, første onsdag i måneden kl 16.00 - 18.00

Maten er klar, kom og spis! For alle fra 0 til 100 år. Kom alene, eller ta med barn, besteforeldre, venner eller naboen.
Fra kl 16.00 - 17.00 serveres det enkel og rimelig middag.
Fra kl 17.00 er det barnetrall for barn under skolealder, aktiviteter/quiz for de litt større barna og kaffe til de voksne.
Kr 20,- pr barn og kr 40,- pr voksen. Storfamilie kr 120,-

KIRKETRIMMEN
i Brevik kirke, menighetssalen, onsdager kl. 11 - 13 fra januar - mai og september - november

Under ledelse av Karin Fosse danser vi salsa, linedans, zorba, og andre internasjonale folkedanser. Etter dansen spiser vi formiddagsmat sammen. Ta med niste og kopp. Du får kaffe/te. Husk også innesko! Vi legger oss ikke på et vanskelig nivå og repeterer stadig slik at nye kan begynne til enhver tid. Det viktigste er at vi har det morsomt og hyggelig mens vi trimmer. Alle er hjertelig velkommen, så møt opp! Ingen påmelding!

TEMAMØTER
på Heiatad bedehus, en onsdag i måneden kl. 19 fra januar - april og september - desember.

Det serveres god kveldsmat og vafler. Tale over dagens tema, samtale rundt småbord og mye glad allsang.
VELKOMMEN!

FORMIDDAGSTREFF
på Eidanger menighetshus, andre onsdag i måneden kl. 11 fra januar - mai og september - desember.
Underholdning, andakt, utlodning, servering av smørbrød og kaker.
Velkommen!

FORMIDDAGSTREFF
på Heistad bedehus, en onsdag i måneden kl. 11 fra januar - april og september - desember.

Underholdning, andakt, utlodning, servering av smørbrød og kaker.
Velkommen!
Trenger du skyss, kan du ringe: 35510764 / 95932248