Stilling ledig

Trosopplærer

80 % svangerskapsvikariat i Eidanger menighet

Porsgrunn kirkelige fellesråd søker vikar da vår trosopplærer skal ut i svangerskapspermisjon. Stillingen har i dag arbeidssted med hovedvekt på Eidanger og Brevik.

Menigheten består av områdene Eidanger, Heistad, Brevik, Langangen Herøya, Stridsklev, og Stranda med 6 kirker og 2 kapell. Staben består av tilsammen 21 medarbeidere fordelt på prester, kateketer, trosopplærere, musikere, sekretærer, kirketjenere og diakoner. Det er en stor og aktiv menighet med mange ulike aktiviteter.

Arbeidsoppgaver

• Menigheten har vedtatt planer for trosopplæring som ligger til grunn for arbeidet
  • Gjennomføring og evaluering av tiltak i lokal plan for trosopplæring
  • Samarbeid med annet relevant arbeid blant barn og unge som allerede drives
  • Rekrutering, motivering og opplæring/ veiledning av frivillige medarbeidere
  • Delta i felles kurs o.l. i prostiet og samarbeide med trosopplærerne i Porsgrunn

Vi ønsker at du har

• Gode kontaktskapende evner og trives sammen med barn og unge i aldersgruppen 0 – 18 år.
  • Allsidig erfaring med trosformidling.
  • Lederegenskaper.
  • Gode samarbeidsevner, selvstendighet og evne til strukturert og målrettet arbeid.
  • God kjennskap til Bibelen og den kristne tro.

Annet

• Det legges stor vekt på gode samarbeidsevner, en fleksibel holdning og personlig egnethet.
  • Det kreves medlemskap i Den norske kirke.

Andre opplysninger:

Vi tilbyr lønn etter tariff og kvalifikasjoner. For stillingen gjelder til enhver tid gjeldene reglement og tariffavtale i kirkelig sektor.

Det kreves medlemskap i Den norske kirke.

Søknadsfrist: 1. 3.17

Tiltredelse 15. 5.17

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til sokneprest Trond Engnes tlf 35 56 34 33 eller Kerstin Aas tlf 35 56 34 17