FORMIDDAGSTREFF på Eidanger menighetshus

Velkommen til formiddagstreff på Eidanger menighetshus onsdagene 13.09, 11.10, 08.11 og 13.12.

Velkommen til formiddagstreff på Eidanger menighetshus onsdagene 13.09.,11.10., 08.11 og 13.12.  kl. 11-13. Underholdning, andakt, utlodning og servering av smørbrød og hjemmebakte kaker.
13.september: Opplesning av Laila Søli. Rolf E. Johnsen synger og spiller. Diakonen i Porsgrunn, Margret Magnusdottir, holder andakt.
11. oktober: Pilgrimsvandring til Santiago de Compostela. Ragnhild Kobro forteller og viser bilder. Arne Øystein Rambekk holder andakt.
8. november: En representant fra kirkens bymisjon forteller om arbeidet i Porsgrunn og Brevik. Andakt.
13. desember: Besøk fra biblioteket. Astrid Torstensen orienterer om aktuelle bøker. Trond Engnes holder andakt.