FORMIDDAGSTREFF på Eidanger menighetshus

Velkommen til formiddagstreff på Eidanger menighetshus onsdagene 11.01., 08.02., 08.03.,05.04. og 14.05.

Velkommen til formiddagstreff på Eidanger menighetshus onsdagene 11.01.,08.02., 08.03., 05.04. og 10.05 kl. 11-13. Underholdning, andakt, utlodning og servering av smørbrød og hjemmebakte kaker.
11. januar: Opplesning av Laila Søli. Gang rundt juletreet. Rune Doksrød holder andakt.
8. februar: "Viser fra salmeboka". Øystein Nordli, forteller, synger og spiller gitar. Han holder også andakt.
8. mars: Torill Bjelkemyr forteller om Halldis Moren Vesaas og leser dikt. Aud Bergheim holder andakt
5. april: "Påsken malt for våre øyne" - Kirkens bideprogram i middelalderen. Arne J. Lund forteller og holder andakt.
14. mai: Presentasjon av Eidanger menighets nye misjonsprosjekt: Stefanusalliansen (Mama Maggies arbeid i Egypt) og NMS sitt radioarbeid i Mali. Trond Engnes holder andakt.
Torsdag 15. juni er det formiddagstreff/sommerfest på Mule sykehjem. Hans Martin Eriksen synger og spiller. Servering av kaffe og kaker. Andakt.