Agentleir for 3. og 4.klasse i Porsgrunn menighet!

Oppdrag, mysterier, gode venner og mye moro! Fjordglimt leirsted 18.-19. mai.

Fjordglimt ligger i Bamble kommune, ca. 30 min kjøretid fra Porsgrunn.

Agentleiren starter lørdag 16.juni kl 13.00. Når du kommer til Fjordglimt, blir du registrert som agent og får ditt eget agentbevis. Du får også et rom som du skal dele med en, to eller tre andre. På leiren skal vi løse oppdrag, og kanskje dukker det opp både mysterier og overraskelser? Det blir lek, bibelfortelling og  sang. I år får du også lære om Thailand og hvordan det er å være barn der. Søndag kl 13.00 er det storsamling for hele familien. Her blir det også tivoli som agentene selv har laget til. Foreldre, besteforeldre og søsken er spesielt velkomne. Det blir aktiviteter for store og små, og vi skal vise fram noe av det vi har gjort på leiren. Det koster 200 kr å delta.

Velkommen! Påmelding her. Hvis det er fullt og du ønsker at barnet skal stå på venteliste, send mail til ww873@kirken.no.

Les hele invitasjonen.

Lurer du på noe, ta kontakt med Wenche. Tlf 35 56 34 12 / 474 686 97. E-post: ww873@kirken.no