Tårnagenthelg i Vestre Porsgrunn kirke!

Velkommen til deg som går i 3.klasse! Ta med lommelykt og forstørrelseglass!

Har du lett etter hemmelige spor noen gang? Har du brukt lommelykt og forstørrelsesglass for å finne fram? Visste du at i Vestre Porsgrunn kirke finnes det mange gamle, fine skatter?

Lørdag 30. og søndag 31. mars inviteres alle som går i 3.klasse til spennende tårnagenthelg. Her kan du utforske kirken, Bibelen, tårnet og klokkene. Du får i løpet av disse dagene løse oppdrag og mysterier. En egen agentkode får du også og selvfølgelig et hemmelig passord som du må huske når du kommer. På søndagen er det tårnagentgudstjeneste, hele familien er velkommen!

I kirker over hele landet vil det på denne tida være tårnagenter. Vi håper at du har lyst til å være en av dem! Det koster ingen ting å delta.

Les hele invitasjonen.

Påmelding her.

Lurer du på noe, ta kontakt med menighetspedagog Wenche Thorsen Wiig, tlf. 35563412 / 474 68 697