LA ANKERET FALLE, JEG ER I HAVN - et Stedsans i miniatyr

tirsdag 17. – torsdag 19. sept.

Alle Forestillingene er Utsolgt

OBS: ALLE FORESTILLINGENE ER UTSOLGT

Gå ikke glipp av et Stedsans i miniatyr.

Grenland Friteater ønsker velkommen til en annerledes kirkegårdsvandring på Østre Porsgrunn kirkegård. Gjennom en rekke tablåer får publikum mangfoldige fortellinger og opptrinn. Kaptein Engelstads dramatiske endelikt, en ustyrlig kardinal, himmelstormende engler, en klovnefamilie som på poetisk vis tar farvel med en elsket bestemor. Hør celloens melankolske sang, gravernes latter og barnekorets bønn. Og den barmhjertige samaritanen, hvor har hun gjort av seg?

Grenland Friteaters kirkegårdsvandring varer ca 1 time og avsluttes med kaffe og kaker og en musikalsk overraskelse i den nye kirken. En stor samling lokale artister og frivillige i alle aldre deltar. Kunstnerisk ansvarlig er Geddy Aniksdal.

Billettpriser inkl. avg. : 390,-

FRIVILLIG?
Kunne du tenke deg å bidra som frivillig under åpningsuka? Kontakt Bente Baugerød Liland (tlf: 35 56 34 02) e-post