Etter skoletid i Norkirken (L9) på Hovenga er i gang fra 16.januar!

Velkommen til deg på 5. og 6. trinn!

Du som går på Borge skole kan komme hit rett etter at skolen er ferdig på onsdager. Vi holder på fra kl. 12.15-14.00.

I kjelleren har vi morsomme spill som airhockey, fotballspill og brettspill. Noen ganger leker vi også sammen! Det er matservering og tilbud om leksehjelp. I Bibelen finnes også mange, spennende historier som du også får lære mer om.

Etter skoletid er gratis. Velkommen!

Du som ikke har vært på Etter skoletid i høst, må melde deg på. Be en av de voksne i huset om å gjøre det  her.

Lurer du på noe? Ta kontakt med Wenche Thorsen Wiig, mobil 474 68 697/e-post ww873@kirken.no

'GPS - på sporet av Gud' er navnet på trosopplæringsplanen i Porsgrunn menighet. Etter skoletid er et av mange fine tilbud for barn/unge i alderen 0-18 år.